SHOW & CONNECT | Van handmatig naar volledige digitale registratie van certificeringsscores en vaardigheden

Tijdens deze kennissessie duiken we aan de hand van een klantcase in de manier waarop zij de vaardigheden van hun mensen beoordelen en certificeren: waar staan ze en hoe functioneren ze? We belichten hoe de klant ook breder kijkt: bij het leveren van een product of dienst spelen de kennis, vaardigheden en competenties van mensen een cruciale rol om het product of dienst niet alleen kwalitatief, maar ook financieel gezond te kunnen blijven aanbieden.

We beginnen met de oorsprong waarin handmatige beoordelingen via een excel-bestand werden gebruikt en volgen de evolutie naar een volledig geïntegreerd platform. We bespreken twee essentiële rapportagetypen: het deelnemersrapport, dat de uitslag van de certificering visualiseert, en het interne rapport dat diepgaande analyses en vervolgacties biedt. De sessie belicht ook de koppeling van data uit het certificeringssysteem met de BI-server van de klant, waardoor gedetailleerde inzichten en dagelijkse updates mogelijk zijn voor een breed scala aan prestatie-indicatoren.

Toepassingendoel(en):

Aan de hand van deze klantcase krijgen deelnemers inzicht in mogelijkheden voor het digitaliseren van een beoordelings- en certificeringsproces. Deelnemers kunnen eigen processen efficiënter, veiliger en beter inrichten met aantoonbare resultaten.

DOTS: Talent ontwikkelen, Performance verbeteren

Doelgroep:

Deze workshop is relevant voor L&D professionals en met name voor HR-managers verantwoordelijk voor opleidingen en bedrijfsscholing. En voor bedrijven waar het noodzakelijk is dat medewerkers aantoonbaar gekwalificeerd en gecertificeerd zijn.

Vervolgaanbod: https://www.ezcertify.nl/over-ezcertify/demo/

Ramon Salceda – Senior Consultant Innovam

Trainen | Certificeren | Rendement van leren

Het trainen en certificeren van mensen die werken aan auto’s is een rode draad in mijn loopbaan. Als Senior Consultant werkt ik al meer dan 20 jaar bij Innovam, het branche instituut van de Mobiliteitsbranche. Sinds 2017 begeeft Innovam zich met Team OEM (Original Equipment Manufacturer) ook nadrukkelijker op de internationale markt. Dit team ontwikkelt trainings- en certificeringspakketten voor auto’s die nieuw op de markt komen, bijvoorbeeld de Kia EV9. Samen met onze klanten zorgen we voor een zo hoog mogelijk rendement als het gaat om leren, ontwikkelen en valideren van autodealerpersoneel.

Connect met Ramon

Petra Noordermeer – uitgever van leermiddelen, adjunct directeur WebEdu

De ruim 20 jaar ervaring als uitgever heb ik bij diverse educatieve uitgeverijen opgedaan. Mijn uitgeef expertise gecombineerd met mijn pragmatisch denken komen in dit vak goed tot zijn recht.

De verschuiving van papieren uitgeefproducten naar volledig digitale projecten is de afgelopen jaren een welkome uitdaging geweest.

Als uitgever denk ik graag mee en creëer ik samen met een team mooie producten waar het onderwijs rijker van wordt.

Connect met Petra

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024