SHOW & CONNECT | De kracht van AI in Digitale Training: Van info-overload naar impact

In elke bedrijfstak streven collega’s naar een effectieve overdracht van kennis, soms op verzoek van de collega’s zelf, soms als een vereiste, zoals bij AVG/GDPR. Ondanks goede bedoelingen wordt de informatie vaak op een ineffectieve manier gepresenteerd, waardoor het gewenste resultaat uitblijft. Ashley: “als L&D-specialist bij Bechtle draag ik zorg voor dit proces. Ik moedig mijn collega’s aan om verder te denken dan simpelweg het delen van kennis. Want naast kennis is ook attitude, contextueel leren, vaardigheden en zelfreflectie cruciaal.

Met FLOWSPARKS beschikken we over een krachtig instrument om deze doelen te bereiken. Dankzij FLOWSPARKS kunnen we een impactvolle vorm van online zelfstudie aanbieden, waardoor onze workshops en coachingssessies aanzienlijk effectiever worden. Bovendien kan de AI Co-Auteur binnen FLOWSPARKS elke subject matter expert ondersteunen om een informatiestortvloed snel en efficiënt om te zetten naar een interactieve en didactisch onderbouwde training.

Benieuwd naar hoe ik mijn collega’s stimuleer tot dieper denken en daarbij FLOWSPARKS inzet? Sluit dan aan!”

Toepassingsdoel(en):

  1. Denk verder dan alleen ‘kennisoverdracht’.
  2. Denk vanuit het perspectief van de lerende.

Doelgroep: Contentontwikkelaars, L&D Manager, HR Manager, trainer, subject matter experts, uitvoerend + management, van beginner tot gevorderd

Vervolgaanbod: https://www.flowsparks.com/nl/producten/auteurstool/

Ashley Wieferink –  International Learning & Development Specialist Bechtle

Creatief | Betrokken | Analytisch 

Bij Bechtle ondersteun ik 14 landen in Europa bij hun ontwikkelbehoeften. Met het project ‘Tailor-Made Learning’ maak ik trainingen op maat met behulp van de expertise van collega’s. Hierdoor borgen we interne kennis en vaardigheden, en zorgen we dat het op een effectieve en efficiënte wijze wordt overgebracht. En het allerbelangrijkste, het leren is betekenisvol voor de lerende collega. 

Connect met Ashley

Marly van Beuningen – Customer Success Coach Flowsparks

Scherpe analyses | Creatief denken | Inspirerende ondersteuning

Met bijna 12 jaar ervaring bij FLOWSPARKS, eerst als Learning Developer en de laatste 4 jaar als Customer Success Coach, help ik jouw opleiding tot een succes te maken. Met scherpe analyses, deskundig advies en ondersteuning brengen we de opleiding tot leven. Samen zetten we die extra stap, denken creatief, zoeken naar onverwachte mogelijkheden en inspireren elkaar. Dat is waar ik me thuis voel – in het oplossen van uitdagende onderwijskundige vraagstukken en het bieden van boeiende trainingen.

Connect met Marly

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024