Het Rendement van All You Can Learn: Een Diepgaande Verkenning

Ontdek in 55 minuten de kern van het ‘All You Can Learn’ concept, geïnspireerd door Achmea.

Deze interactieve sessie belicht de strategische en financiële keuzes achter deze innovatieve leermethode. Deelnemers gaan actief aan de slag met casussen, waarbij kritisch nagedacht wordt over implementatie, investeringen, en de verantwoording van dergelijke leerinitiatieven. Bereid je voor op een sessie vol interactie, praktische inzichten en de tools om ‘All You Can Learn’ effectief in jouw organisatie toe te passen.

“Het Rendement van Al You Can Learn” is samen met  “Van opdrachtnemer tot strategisch partner” een diepgaandere sessie van De workshop “Academies met Impact”.

Elk van deze workshops draagt bij aan een geïntegreerde benadering van effectief leren binnen uw organisatie, met “Academies met Impact” als het fundament voor organisatorische inzichten en de andere twee als praktische verdiepingen in specifieke domeinen.

Interactieve workshop (met een mix tussen vertellen en aan de slag gaan interactieve werkvormen).

We werken daarbij met:

  • Speed-Debating: Snelle debatrondes waarin deelnemers argumenten voor en tegen bepaalde financieringsmodellen voor ‘All You Can Learn’ presenteren.
  • Investeringssimulatie: Een interactieve opdracht waarbij deelnemers fictieve budgetten toegewezen krijgen om hun ideale ‘All You Can Learn’ programma te ontwikkelen en te verdedigen.
  • Successen Galerij: Succesverhalen van organisaties die het ‘All You Can Learn’ concept hebben toegepast, gevolgd door een discussie over toepasbaarheid in eigen context.

Deze workshop is bijzonder relevant voor L&D professionals, HR-adviseurs, opleidingsontwikkelaars en -managers op alle niveaus, van uitvoerend tot strategisch, en van beginner tot gevorderd in expertise.

Materiaal: www.roiinstitute-europe.com

Vervolgaanbod: ROI Certificeringsprogramma, ROI Advanced, ROI bootcamp, ROI studies

Klaas Toes – CEO ROI Institute Europe

ROI | Evalueren | Rapporteren

Klaas, een bevlogen econoom, begon in 1987 met het ontdekken van het rendement van talent ontwikkeling. De tastbare waarde hiervan drijft hem, wat leidde tot de oprichting van het ROI Institute Europe in 1998. In de toen nog nieuwe wereld van People Analytics inspireerde hij, met ondersteuning van toonaangevende instellingen en bedrijven, professionals om de waarde van leren te meten, te evalueren en te rapporteren.

Hij werd in 2013 de Europese partner van het ROI Institute en diende van 2015 tot 2020 bij The Conference Board als Council Director People Analytics. Klaas, nu actief als spreker, docent, auteur en onderzoeker, gebruikt zijn expertise om de waarde van leren te concretiseren.

Connect met Klaas.

Roger Schoone – van Bedrijfseconoom naar Manager Achmea Academy

Waardecreatie | Continu Verbeteren | Duurzaamheid

Tijdens zijn studie bedrijfseconomie aan de Universiteit Tilburg (1997 – 2002) ontwikkelde Roger kennis van financiën en waardecreatie. Na zijn afstuderen startte hij zijn loopbaan als business controller en hij behaalde in 2007 de titel van Register Controller aan TIAS Business School. Met een focus op fusies en overnames werkte Roger bij The Greenery en Achmea. In 2009 maakte hij de overstap naar Lean Consultancy, waar zijn fascinatie voor het creëren van waarde hem leidde naar het onderwerp Continu Verbeteren en hij gevoel kreeg bij de belangrijkste drivers achter waardecreatie. Als Manager bij Zilverenkruis kreeg hij door dat het vooral de continu groei van skills van mensen zijn die leiden tot succes. De kans om in 2016 Manager van de Achmea Academy te worden pakte Roger graag op. De Achmea Academy, welke in 2019 de Develhub Academy Award won, richt zich met 14 L&D professionals op het slim, snel en schaalbaar ontwikkelen van de skills van alle Achmea collega’s (ruim 12.000). Enerzijds door het bieden van learning consultancy bij grote change trajecten met een leercomponent en anderzijds door via een modern leerplatform leerinterventies voor alle collega’s te bieden. In 2022 introduceerden ze als eerste bedrijf in Nederland een volledig “All You Can Learn” of “onbeperkt opleidingsbudget”; het blijkt een waardevol concept en nummer 3 beoordeelde arbeidsvoorwaarde!

Connect met Roger

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024