Vergroot je effectiviteit vanuit persoonlijk leiderschap

De werkpraktijk brengt veel hectiek met zich mee. Hoe zorg je dat betrokkenheid je niet over de grens duwt? Hoe houd je verbinding met je team en medewerkers? Hoe blijf je stress de baas en kun je anderen daarin ondersteunen? In plaats van duwen en trekken aan je team of organisatie en opgaan in de waan van de dag, moeten we terug naar de kern. Werken aan leiderschap met een positieve impact op jezelf en op je omgeving, vraagt om vertragen. Stilstaan in plaats van steeds harder lopen. Hoe geef je leiding vanuit een waarderend perspectief? Wat gaat goed en hoe kunnen we dat structureel uitbouwen?

Deze Science Talk geeft je inzicht in verfrissende perspectieven met bijhorende praktische werkvormen op leiderschap. Het levert je meer werkplezier, verbinding en tijdswinst tot wel 30% op. Wil jij ook meer rust en ruimte in de agenda voor de zaken die echt belangrijk zijn?

Prof. dr. Gabriël Anthonio – Hoogleraar Sociologie Universiteit Groningen & bestuurder

Gabriël was Voorzitter van de Raad van Bestuur in de Jeugdzorg (9jr) en de Ggz-Verslavingszorg (6jr) en is sinds 2020 als Partner verbonden aan de Galan Groep in Baarn. In zijn loopbaan heeft hij meerdere organisaties uit een crisisperiode mogen leiden, waaronder de bekende TBS Van Mesdagkliniek in Groningen. Hij was 13 jaar parttime Lector aan de NHL-Stenden Hogeschool en is als parttime bijzonder hoogleraar in de Sociologie van leiderschap, organisaties en duurzaamheid aan de Rijksuniversiteit Groningen verbonden. Naast bestuurder en wetenschapper is hij een bekend auteur van meerdere bestsellers waaronder ‘Het leven praat terug’ en ‘De sleutels van de leider’. Hij is een gewaardeerd spreker en trainer voor professionals en leidinggevenden. Hij brengt daarbij leiderschapsontwikkeling in de praktijk en neemt anderen erin mee. Hij schreef hierover ‘Het Zwitsers zakmes van de leider’, waarin je wordt geïnspireerd en uitgedaagd om je eigen pad op het gebied van leiderschapsontwikkeling te volgen en anderen hierin mee te nemen.

Naast het verstand weet hij vooral het hart van zijn gehoor aan te spreken.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024