Van BOTTLE necks naar CANS do: learning journey binnen Heineken

Welkom bij de “Neverending Learning Journey” workshop, waar Heineken haar ervaringen deelt omtrent leren op de werkplek. In deze sessie verkennen we hoe we bedrijfsdata aan leerdata koppelen, met de focus op het daadwerkelijk leren op de werkvloer, terwijl we gebruikmaken van performance support om medewerkers te ondersteunen. We delen hoe we AI inzetten om contentcreatie te versnellen en zo onze leercultuur te versterken. Ontdek hoe we BOTTLE-necks aanpakken en CAN-do’s stimuleren, terwijl we streven naar continue verbetering en innovatie. Laat je inspireren door praktijkgerichte voorbeelden en ervaar hoe het gebruik van data, AI en performance support kan bijdragen aan een dynamische en effectieve leeromgeving voor jouw organisatie.

 

Joost Smilde, L&D business partner Heineken Netherlands Supply

Joost is een Senior Learning en Development Specialist waarbij Performance van de mens bij zijn oplossingen centraal staan. Door zijn overtuigingskracht is hij in staat om zijn projectteam mee te nemen in een kleine verandering wat leidt tot impact. Hij is creatief, analytisch en in staat het omdenken toe te passen in de praktijk. Door ook nog IT ‘Savvy’ te zijn met vele kennis van verschillende software pakketten is het mogelijk om een oplossing te vinden wat de business wenst.

Nathalie Rikkers, L&D business partner Heineken Netherlands Supply

Nathalie is een enthousiaste L&D Business Partner, met een passie voor het vakgebied en het behalen van resultaten. Haar ambitie en doelgerichtheid maken haar een essentiële schakel tussen L&D en bedrijfsdoelstellingen. Nathalie is bedreven in het omzetten van theoretische modellen naar praktische toepassingen, wat leidt tot effectieve leeroplossingen. Ze is een sterke communicator en teamspeler, bouwt snel vertrouwen op en zorgt voor een ondersteunende leeromgeving. 

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024