Strategisch Talentmanagement

De kracht van organisaties zit in en tussen mensen. Hoe kun je menselijke energiebronnen in organisaties aanboren? Hoe krijg je zicht op het potentieel van mensen in organisaties en hun onderlinge relaties? In deze interactieve Science Talk bespreekt Lidewey actuele L&D-thema’s in organisaties, zoals het laten groeien & bloeien van medewerkers ten behoeve van het bruisen van een organisatie. Geen ander systeem of organisme dan de mens kan zich zo goed ontwikkelen en is in staat zoveel te leren. Hoe zet je strategisch talentmanagement in voor jouw organisatie?

Prof. dr. Lidewey van der Sluis – Hoogleraar Strategisch Talent Management & Organisatorisch Leiderschap Nyenrode Business Universiteit

Prof. dr. Lidewey van der Sluis is hoogleraar Strategisch Talent Management en Organisatorisch Leiderschap aan de Nyenrode Business Universiteit. Ook is zij buitengewoon hoogleraar in Zuid-Afrika. Daarnaast is zij werkzaam als spreker, auteur, en toezichthouder. Zij staat bekend als vernieuwende denker en inspirerende spreker op het gebied van personeel, management & organisatie. 

Vanuit het Nyenrode Center for Strategy, Organization, and Leadership is zij kerndocent in diverse Executive Education Programs in Breukelen en het prestigieuze international Nyenrode MBA-programma in Amsterdam.

Zie ook https://www.linkedin.com/in/lideweyv/ en www.lideweyvandersluis.nl

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024