Spelenderwijs verbinden in de hybride organisatie

“Nu veel organisaties hybride werken blijkt het vasthouden of versterken van onderlinge verbinding een forse uitdaging. Zonde, want teams blijken productiever en creatiever als de onderlinge verbinding die ze ervaren groot is.

Jeroen Busscher, schrijver van oa Leidinggeven in de hybride organisatie, ligt toe hoe je deze verbinding kunt versterken, welke handvatten en inzichten direct toepasbaar zijn voor leidinggevenden en hoe spel kan ondersteunen. Hij doet dit op zijn eigen energieke en inspirerende wijze.

Aansluitend deelt Marcel Mens, specialist in gamification en serious gaming, de drie belangrijkste Do’s & Don’t’s voor het succesvol inzetten van spel als leer- en verandermiddel.  “

Jeroen Busscher – Schrijver, columnist

Jeroen Busscher, bekent van managementboeken als Turbo Management en Leidinggeven in de hybride organisatie, adviseert directies en raden van bestuur aangaande organisatie en cultuurvraagstukken. Jeroen is of was columnist bij MT-Magazine, New Business Radio en HR Strategie.

Marcel Mens – Specialist Gamification & Serious Gaming

Marcel Mens is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitrollen van vele succesvolle Serious Gaming en Gamification Trajecten, meestal ingezet door grote organisaties in binnen- en buitenland. Met zijn bedrijf 4Growth ontwikkelt en implementeert hij speelse leer- en verandertrajecten gericht op oa leiderschap, vitaliteit en cultuurverandering.   

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024