Samen bouwen aan het toekomstbeeld (LEGO® Serious Play®)

Hoe ziet L&D in jouw organisatie er in de ideale wereld uit? Met behulp van de methode LEGO® Serious Play® gaan we aan de slag met het verkrijgen van nieuwe inzichten op dit vraagstuk.
“Je kunt meer leren over een persoon in een uur spelen dan je kunt tijdens een leven lang praten” – Plato
De methodiek zorgt voor 100% betrokken deelnemers en alle lagen in de organisatie kunnen meedoen. De methodiek legt verbinding tussen de hersenen en handen waardoor nieuwe inzichten ontstaan. De methodiek is experimenteel waardoor er snel aangepast kan worden op een veranderende omgeving.

Evie Schürmann – Natuurlijk! Organiseren ? I Strategisch advies ? l Lego Serious Play ? I Design Thinking ?I Ideeënkanon ? l Beelddenker✏️

“Mensen leren het grotere geheel te zien en vanuit daar impact te maken. Daar kun je me voor wakker maken”
“Mensen kenmerken mij als kordate verbeteraar die graag door samenwerking met anderen altijd voor het resultaat gaat. Gericht op het creëren van flow redenerend vanuit het perspectief van stakeholders. Ik krijg energie van het leggen van verbinding op inhoud en tussen mensen. Ik ben gedreven, creatief, communicatief en in staat om organisaties en hun processen snel te overzien. Naast mijn jarenlange ervaring met verandermanagement werkte ik eerder als Business Developer, Scrum Master, Agile Coach en Business Consultant. Het liefst omschrijf ik mezelf als enabler. Want in elk verander- of innovatietraject betrek ik mens, proces en product vanuit de inhoud om vervolgens tot een transparante strategie te komen die gedragen wordt binnen de organisatie.”

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024