Maximaal verbinden met het menselijk potentieel

“De afgelopen jaren heeft de verregaande digitalisering bedrijfsprocessen ingrijpend veranderd. Na 2020 is de relatie tussen bedrijven en medewerkers radicaal veranderd. Het waren niet de systemen die de bedrijven geholpen hebben maar juist de veerkracht van de medewerkers. Volgens Deloitte geeft meer dan 60% van alle leidinggevende aan dat na de digitale transitie de gehele kijk op werken moet worden vernieuwd. Het menselijk potentieel moet centraal. Menselijk potentieel gaat schitteren in een werk en leer proces dat is ontworpen vanuit drie belangrijke waarden, speelruimte, verbinding en motivatie.
Jan Willem laat in zijn presentatie zien hoe je deze waarden toepast zodat mensen boven zichzelf uitgroeien en zelf een nieuwe standaard introduceren.

Jan Willem Huisman, Creatief directeur IJsfontein

Nadat Jan Willem in 1997 zijn Master haalde bij de Royal college of Arts in London startte hij samen met 2 vrienden IJsfontein. Inmiddels is het bedrijf uitgeroeid tot één van de meest toonaangevende bureaus het gebied van spelend leren en duurzame gedragsverandering. IJsfontein is actief over de hele wereld en helpt mensen in al hun levensfasen het beste uit zichzelf halen. Jan Willem is een veel gevraagde spreken op congressen die gaan over duurzame gedragsverandering.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024