Leslinq

Met LesLinq maak je krachtige microlearnings, waarmee je kennis overbrengt op een aantrekkelijke, interactieve en pakkende manier. Helemaal in de look en feel van je organisatie. Verstuur de microlearnings via SMS of e-mail en bereik moeilijk bereikbare medewerkers in het veld. Monitor en analyseer de resultaten in het dashboard en stuur bij waar nodig.

Lees meer over Leslinq.

Op Next Learning faciliteert Leslinq:

Demo Interactieve Micro Learning > ervaar het zelf

Ervaar de kracht van leuke en laagdrempelige microlearning. De demo toont een aantal voorbeelden van microlearnings die je kunt maken met LesLinq. Ook nemen we je in vogelvlucht mee in de organisatie van onze oplossing.

In een wereld waarin de aandachtsspanne steeds korter wordt, is het aanbieden van aantrekkelijke, interactieve e-learning content een noodzaak om de aandacht vast te houden. LesLinq is ontworpen om visueel aantrekkelijke content te creëren. Op Next learning Event maak je kennis met onze professionele HTML5 auteurstool waarin je tekst, afbeeldingen, video, vragen, etc. combineert tot een geanimeerde, interactieve microlearning.

 

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023