Leren in de metaverse: voorbeelden en toepassingen voor training & onderwijs

Terwijl we steeds meer online leren, zijn de middelen zoals video-calls en statische teksten vaak te passief, theoretisch, abstract of eenzijdig. Met de komst van laagdrempelige VR technologie, ontstaan nieuwe mogelijkheden om samen interactief en ‘gamified’ te leren, vaardigheden te oefenen of onderwerpen vanuit andere perspectieven te ervaren.

In deze sessie lten we zien op welke manier je ‘leren in de metaverse’ kan inzetten, en hoe je via het platform imedu eenvoudig en snel kunt beginnen met het aanbieden van een eigen virtuele leeromgeving. We laten je enkele leeractiviteiten ervaren, delen praktische tips en geven voorbeelden van succesvolle toepassingen.

Door: Vincent van den Tol, Directeur & virtual learning expert imedu

Vincent is een ervaren ondernemer en productontwikkelaar met een sterke passie om nieuwe technologieën, zoals virtuele werelden, om te zetten in bruikbare en schaalbare producten die een positieve impact hebben op de samenleving.

Zijn passie voor training en onderwijs, versterkt door de onderwijssituatie tijdens de corona-lockdowns, waren een belangrijke inspiratiebron om ‘imedu’ te starten. imedu ontwikkelt een virtueel leerplatform om opleiders wereldwijd te helpen meer mensen te bereiken met inspirerende, toegankelijke en effectieve middelen voor training & onderwijs.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024