L&D-Escape Room: schat der eeuwige wijsheid

Dr Strameus zit in de problemen en hij heeft jullie hulp nodig! Jullie gaan op expeditie om de schat te vinden, maar hij is de schatkaart kwijtgeraakt. Weten jullie deze tijdig terug te vinden? Of zullen jullie voor altijd verdwalen tijdens de expeditie?

Zet samen met collega – professionals jullie L&D-vaardigheden in en ga de uitdagingen aan. Na afloop? Ontrafelen we samen jullie beproeving! Weet jij te achterhalen wat de connectie is tussen L&D en de escape room?

Let op: deze sessie vindt plaats op de playground.

Evitha Scharloo – Consultant learning experience & game designer Weefs Development

Evitha is senior L&D-consultant. Vanuit het HR-vakgebied en internationale recruitment, de enthousiaste stap naar L&D gemaakt. Na jarenlange corporate L&D-ervaring, richtte ze in 2021 haar eigen bedrijf op. Weefs Development, beweging creëren en het anders durven doen. Met een passie voor learning experience & game design ligt haar focus op duurzame ontwikkeling van medewerkers en organisaties.  Evitha staat bekend om haar analytische blik, het lef om buiten gebaande paden te treden en haar aanstekelijke energie. Let’s shake things up and create real impact!

Dick Krikke, als Dr Strameus – Directeur & verbinder Develhub

Dick is directeur van Develhub, beroepsvereniging voor HRD-professionals. Hij is verbinder in het netwerk van L&D-organisaties, (young-)professionals en studenten L&D, dat vanuit social learning de trends en ontwikkelingen met elkaar blijft volgen. Hij is een doelgerichte aanpakker met lef om het anders dan anders te doen.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024