L&D-dillema’s: let’s play a game!

Het L&D vakgebied is inspirerend en complex tegelijk. We lopen regelmatig tegen uitdagingen aan. Dilemma’s die andere L&D professionals ook zeker herkennen en waarvoor ieder van ons impactvolle oplossingen probeert te bedenken. Laten we de krachten bundelen en samen de dilemma’s aangaan. Dit spel is een uitnodiging om met elkaar op ontdekking te gaan en L&D dilemma’s op te lossen.
Weten jullie samen de antwoorden te vinden? Daag elkaar uit, scoor punten en verzamel inzichten. En wie weet loopt jouw team met de prijs naar buiten. Let’s play?!

Henriette Kloots – Organisatiepsycholoog & Senior L&D-Consultant

Henriette is van huis uit organisatiepsycholoog. Leren heeft haar altijd geboeid. Het afgelopen jaar ontwikkelde ze een landkaart: “De wereld van Learning & Development- van leren naar presteren”, een visuele weergave van het vak. Vanuit haar eigen bedrijf Pink Coat bewandelde Henriette zelf ook verschillende paden: ze werkte binnen grote organisaties als ABN-AMRO, ICM en Booking.com, zowel als L&D-adviseur en later ook als opleider van L&D-professionals. Het laatste jaar verdiepte Henriette zich met name in leercultuur en psychologische veiligheid.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024