Inclusief trainen en opleiden: over waarom skills niet neutraal zijn

“Inclusiviteit van leren en trainen? Dat is nooit besproken in mijn opleiding tot trainer/ onderwijskundige”. Een opmerking die ik eindeloos veel hoor. En dat terwijl diversiteit, inclusiviteit en gelijke kansen belangrijke thema’s zijn in onze maatschappij en op de werkvloer. En steeds meer klanten, als onderdeel van aanbestedingen, willen weten hoe inclusiviteit en gelijke kansen gewaarborgd zijn in de voorgestelde programma’s. Genoeg reden dus om te begrijpen waarom skills niet genderneutraal zijn, en wat je kunt doen als trainer en opleider om inclusief te trainen, en gelijke kansen te bevorderen.”

Dr. Ingeborg Kroese – Researcher/ Director Open University UK & Enhance Facillitation

Na een internationale carrière bij Procter & Gamble en PepsiCo, ontwikkelt en faciliteert Ingeborg wereldwijd trainingsprogramma’s. Daarnaast doet Ingeborg academisch onderzoek naar, en is gepromoveerd op, inclusiviteit en gelijke kansen in trainingen en opleidingen. Op basis van baanbrekende inzichten helpt Ingeborg aanbieders en afnemers van trainingen en opleidingen met het versterken van de inclusiviteit en gelijke kansen van hun programma’s.

Ingeborg publiceert in prestigieuze academische en professionele tijdschriften, en spreekt op nationale en Internationale leercongressen. Op haar LinkedIn lees je meer over haar werk en achtergrond.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024