Impactvolle leertrajecten creëren

“Ben jij benieuwd hoe je ervoor zorgt dat leren écht goed landt op de werkvloer en impact maakt op deelnemers, het team en de organisatie?
Dat vertellen wij je graag! We nemen je mee door de 7 succesfactoren in het ICM Transfermodel en laten je zien hoe je aan de hand van deze factoren leertrajecten opzet die tot échte, blijvende gedragsverandering leiden. Na deze sessie kun jij direct aan de slag om de transfer van jouw leertrajecten te verhogen!”

Emilie Broeze & Cecile van Sambeek – Learning and Development Consultant ICM Opleidingen en Trainingen

Emilie Broeze en Cecile van Sambeek vertegenwoordigen samen het L&D-bureau van ICM opleidingen en trainingen. Emilie werkt sinds 2015 bij ICM en heeft ruime ervaring op gebied van trainen, coachen én opleidingskunde. Cecile heeft een achtergrond in creativiteit en L&D binnen organisaties en heeft ervaring met onder andere kennismanagement, het creëren van een leercultuur en het optimaliseren van leerrendement.

“Samen adviseren wij organisaties bij vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.
Door vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te bekijken, kunnen we beoordelen wat op verschillende niveaus nodig is om gedragsverandering te realiseren. In partnerschap met de organisatie halen we zo het maximale uit het leertraject en dragen we bij aan een succesvolle verandering!”

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024