#Hoedan Hub – tijd voor actie! Vertaal jouw inzichten naar de praktijk

Wil jij ook meer rendement halen uit jouw congresdag? Herken je dat de impact van alle inzichten in de praktijk soms laag is? Vanuit leertheorieën weten we dat het daadwerkelijk opslaan van nieuwe informatie vraagt om herhaling en verwerking. Daarnaast is het bij leeroplossingen vaak moeilijk om een goede transfer te maken naar de werkplek. Tijdens het Next Learning Event raak je geïnspireerd met nieuwe inzichten, maar een belangrijke vraag is vaak: hoe dan? Hoe vertaal ik dit naar mijn eigen praktijk? Tijdens deze sessie vertaal je jouw inzichten van de dag naar een concreet plan van aanpak.

Marlo Kengen – hoofddocent Learning & Development in Organisations HAN

Marlo Kengen is hoofddocent bij de opleiding Learning & Development in Organisations aan de HAN. Naast haar werk als docent en begeleider is ze medeverantwoordelijk voor Curriculum, Innovatie en Kwaliteit binnen de opleiding.

Ook schrijft ze en spreekt ze regelmatig op nationale in internationale congressen over onderwerpen als gepersonaliseerd leren, social learning, learning analytics en het inkopen van leer- en ontwikkeloplossingen. Ze houdt ervan om nieuwe of complexe thema’s overzichtelijk en ‘behapbaar’ te maken.

Pascalle Rijper – Docent Learning & Development in Organisations HAN

Pascalle Rijper is docent bij de deeltijd variant van de opleiding Learning & Development in Organisations aan de HAN. Bijdragen aan de ontwikkeling van mensen en ze zien groeien is de grote drijfveer in haar werk, op de opleiding en in organisaties.

Met ruim 17 jaar L&D ervaring in het bedrijfsleven kijkt ze naar de praktische toepasbaarheid van nieuwe en gevestigde thema’s rondom leren.  Haar liefde voor creativiteit zorgt ervoor dat ze dit doet op een sprankelende manier waardoor je graag wil leren.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024