Hoe vliegt KLM Cargo duurzaam de toekomst in?

Worstel jij ook met de uitdaging om medewerkers in een korte tijd vakbekwaam te maken?
Covid 19 zorgde voor veel onrust bij KLM Cargo met gevolg een grote uitstroom van expertise in een snel opschalende organisatie. Samen met de organisatie heeft L&D een duurzame learning journey ontwikkeld. Een uitdagend proces dat niet zonder slag of stoot ging. Wil je weten of we dit voor elkaar hebben gekregen? We vertellen je er graag meer over tijdens deze sessie.

Door: Mignon van Eerden, Learning Consultant KLM & Timothy Druiventak, Learning Consultant

In deze sessie delen Mignon van Eerden & Timothy Druiventak in 55 minuten hoe zij het verschil hebben gemaakt bij KLM Cargo door het implementeren van een Learning Journey voor de medewerkers. In dit verhaal vertellen zij hoe ze dit hebben aangepakt, tegen welke uitdagingen zij aanliepen en hoe er draagvlak is gecreeerd binnen de organisatie.

Mignon van Eerden – Learning Consultant bij KLM/ Air France.
Mignon werkt als Learning Consultant sinds 2021. In deze rol werkt zij voor de verschillende divisies waaruit KLM bestaat. Zij heeft veel werk ervaring opgedaan in verschillende functies die altijd een raakvlak hadden met leren en ontwikkelen. Met haar kennis van de operatie kan zij goed de verbinding maken tussen de werkpraktijk en opleidingen.

Timothy Druiventak – Learning Consultant

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024