Op 5 manieren zorgpersoneel sneller en beter inzetten met kennistechnologie

Het leerlandschap is volop in beweging. In deze solution sketch leer je hoe de inzet van leer- en kennishulpmiddelen het werkproces van mobiele (zorg)professionals positief kunnen ondersteunen. Vanzelfsprekend komen 70:20:10, werkplekleren en werkplekondersteuning aan bod én bekijken we in diverse klantcases van zorginstellingen (van mantelzorgers tot HBO-verpleegkundige in het ziekenhuis) hoe mobiele kennistechnologie een positief verschil maakt in het werkproces van de mobiele medewerker. Neem je eigen leerlandschap onder de loep en ontdek de mogelijkheden!

Christiaan Uythoven, Interactie Ontwerper Primio

Christiaan ontwikkelt sinds 2010 mee aan vernieuwende zorginnovaties en communicatiestrategieën waarbij het toekomstig gedrag van zowel zorgprofessional als cliënt of patiënt centraal staan. Als opgeleid Industrieel Ontwerper worden technieken uit de ontwerpwereld als van nature toegepast bij de ontwikkeling van de juiste ondersteuning voor eindgebruikers. Christiaan heeft met zijn team onderzoek gedaan naar debenodigde kennis tijdens het werkproces van de zorgmedewerker om met vernieuwende kennistoepassingen te komen voor het zorgleerlandschap en zo een positief verschil te maken in de effectiviteit van het werkproces.

Saskia Tiggelaar, Onderwijskundige Social Learning Lab

Saskia Tiggelaar helpt zorginstellingen met het wendbaar en toekomstgericht maken van hun leerprocessen, door de inzet van nieuwe leertechnologie. Met 20 jaar ervaring in de zorg heeft ze als verpleegkundige van dichtbij mogen ervaren hoe de juiste kennis op de juiste plaats zorgprofessionals efficienter en effectiever kan maken in werk én tegelijkertijd de kwaliteit van zorg kan vergroten. Als opleidingsadviseur helpt ze zorginstellingen bij de ontwikkeling van het leerlandschap met haar onderneming ‘Social Learning Lab’.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024