Fellow Digitals

Sinds 1997 maakt Fellow Digitals geweldige digitale oplossingen die online leren, onboarden en werken voor iedereen toegankelijk maakt. Ruim 500.000 mensen in 9 landen maken dagelijks gebruik van het eLearning platform (LMS) en intranet. Als “Fellows” helpen wij onze klanten wereldwijd bij het opzetten van een Employee Experience Platform dat mensen dichter bij elkaar brengt en in staat stelt succesvol te zijn en te groeien. Fellow Digitals heeft kantoren in Amsterdam, Köln, Tegernsee en Dhaka.

Op Next Learning faciliteert Fellow Digitals:

Solution Sketch: Digitale onboarding bij Maastricht Aachen Airport: welkom aan boord!

“Benieuwd hoe je frontline en blue-collar medewerkers kunt bereiken zonder pc? Ontdek hoe Maastricht Aachen Airport succesvol afscheid heeft genomen van traditionele klassikale trainingen en is overgestapt naar een innovatief online leerplatform.

Leer over de uitdagingen van de luchthaven, maak ook over de voordelen zoals verhoogde flexibiliteit, kostenbesparing en toegankelijkheid! We laten je zien hoe deze nieuwe manier van leren de betrokkenheid en motivatie van het grondpersoneel stimuleert, en hoe deze veranderende werkwijze verrassend eenvoudig geïmplementeerd werd in de bestaande organisatie.

Waarom deze sessie bijwonen?

  • Je komt te weten hoe je met eLearning gemakkelijk frontlinie medewerkers weet te bereiken
  • Je leert hoe je met bestaande content overstapt van klassikaal naar online eLearning
  • Je krijgt inzicht hoe je moderne digital learning tools inzet voor een geweldige onboarding”
Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024