Dutch Federation of Serious Game Companies

De Dutch Federation of Serious Game Companies laat de wereld zien welke waanzinnige serious games in Nederland gemaakt worden. De samenwerkende serious game bedrijven en brancheorganisaties organiseren jaarlijks een internationaal evenement waar kopers, makers en investeerders uit de hele wereld elkaar ontmoeten.

4Growth

Hoe kun je spel inzetten om gedragsverandering te bereiken of leren en presteren een boost te geven? Precies dat is onze expertise. Wij bieden je praktische, bewezen en effectieve programma’s die helpen om plezier en resultaat te combineren en zo duurzame groei te realiseren.

Amsterdam Game Lab

Amsterdam Game Lab is een nieuwe speler op de Nederlandse markt. Teams worden hechter en stressbestendiger door het spelen van de psychologische serious game “Pro-Actief”. Het helpt HR en L&D om de onderstroom zichtbaar te maken en ziekteverzuim te reduceren. De preventiemedewerker krijgt input voor de RI&E. Je kan deze business simulatie kosteloos uitproberen voordat je hem aanschaft.

http://www.amsgamelab.nl

Ijsfontein

IJsfontein verbindt mensen spelenderwijs met kennis, houding en elkaar

https://www.ijsfontein.nl/

 

Op het Next Learning Event faciliteert Dutch Federation of Serious Game Companies:

Serious Game Lab: speel er ervaar de kansen van gamification

Speel zelf demo’s van game oplossingen en ervaar de kansen van game based learning voor jouw organisatie. De games ondersteunen in verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan (hybride) samenwerken, leiderschap & cultuur, vitaliteit, klantgericht werken en persoonlijke groei.

Solution Sketches Dutch Federation of Serious Game Companies

Houd de website in de gaten. Meer info volgt binnenkort.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024