Digitale onboarding bij Maastricht Aachen Airport: welkom aan boord!

Benieuwd hoe je frontline en blue-collar medewerkers kunt bereiken zonder pc? Ontdek hoe Maastricht Aachen Airport succesvol afscheid heeft genomen van traditionele klassikale trainingen en is overgestapt naar een innovatief online leerplatform.

Leer over de uitdagingen van de luchthaven, maak ook over de voordelen zoals verhoogde flexibiliteit, kostenbesparing en toegankelijkheid! We laten je zien hoe deze nieuwe manier van leren de betrokkenheid en motivatie van het grondpersoneel stimuleert, en hoe deze veranderende werkwijze verrassend eenvoudig geïmplementeerd werd in de bestaande organisatie.

Waarom deze sessie bijwonen?

  • Je komt te weten hoe je met eLearning gemakkelijk frontlinie medewerkers weet te bereiken
  • Je leert hoe je met bestaande content overstapt van klassikaal naar online eLearning
  • Je krijgt inzicht hoe je moderne digital learning tools inzet voor een geweldige onboarding

Door: Laurens van Boekhout, senior eLearning expert Maastricht Aachen Airport / Fellow Digitals

Laurens is een ervaren eLearning expert met een grote voorliefde voor de luchtvaart. “Om deel uit maken van het projectteam van Maastricht Aachen Airport, en hen te helpen met de overstap van klassikaal naar digitaal leren, was dan ook een buitenkansje voor mij! Geweldig om die ervaring nu met andere professionals te mogen delen”. Laurens werkt al zo’n 10 jaar als intranet- en LMS expert en heeft daarbij tientallen grote en middelgrote organisaties geadviseerd bij hun digitale leer- en werktrajecten.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024