Ga mee op de reis van leren naar presteren

Een van de grootste uitdagingen van L&D is de transitie van leren naar presteren. Om als L&D een strategisch partner van de organisatie te zijn en interventies aan te bieden die echt impact hebben op de organisatie. De Wereld van L&D visualiseert deze uitdaging aan de hand van een echte landkaart.

De verschillende gebieden in het landschap nodigen je uit om te reflecteren op jouw impact en de positie van leren binnen jouw organisatie. Welke resultaten lever jij op voor de organisatie? Hoe goed doe jij een analyse op het probleem achter de vraag? Wat zijn uitdagingen die steeds maar terug keren?

Maak kennis met de Wereld van Learning & Development, ga mee op reis van leren naar presteren én bepaal meteen jouw leerdoelen voor Next Learning.

Bio Henriette Kloots:

Henriette is van huis uit organisatiepsycholoog. Leren heeft haar altijd geboeid. Het afgelopen jaar ontwikkelde ze een landkaart: “De wereld van Learning & Development- van leren naar presteren”, een visuele weergave van het vak. Vanuit haar eigen bedrijf Pink Coat bewandelde Henriette zelf ook verschillende paden: ze werkte binnen grote organisaties als ABN-AMRO, ICM en Booking.com, zowel als L&D-adviseur en later ook als opleider van L&D-professionals. Het laatste jaar verdiepte Henriette zich met name in leercultuur en psychologische veiligheid.

Bio Evitha:

Evitha is senior L&D-consultant. Vanuit het HR-vakgebied en internationale recruitment, de enthousiaste stap naar L&D gemaakt. Na jarenlange corporate L&D-ervaring, richtte ze in 2021 haar eigen bedrijf op. Weefs Development, beweging creëren en het anders durven doen. Met een passie voor learning experience & game design ligt haar focus op duurzame ontwikkeling van medewerkers en organisaties.  Evitha staat bekend om haar analytische blik, het lef om buiten gebaande paden te treden en haar aanstekelijke energie. Let’s shake things up and create real impact!

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024