AI the third digital wave to activate and accelerate your L&D kpi’s

• De impact van AI op Learning & Development
• Laatste ontwikkelingen in AI en hoe deze toegepast kunnen worden om de learning experience en performance te verbeteren en succes te meten
• Hoe AI de manier waarop en hoe we leren en ontwikkelen kan revolutioneren
• Toekomstperspectief. Wat is de impact van AI op de arbeidsmarkt.

Rob Baas – Chief Commercial Officer Archipel


Rob Baas is een ervaren professional in de Fin- en Regtech sector en is recentelijk aangesteld als Chief Commercial Officer bij Archipel Academy. Hij heeft in de afgelopen jaren gewerkt als B2B Sales Lead bij verschillende organisaties en heeft veel ervaring opgedaan in het werken in internationale, zeer dynamische en snel veranderende omgevingen. Als CCO zal Rob Baas zich bezighouden met het bevorderen van ‘continuous learning for every employee’. Hij gelooft dat dit een van de belangrijkste strategische onderwerpen is voor veel bedrijven en dat het aantrekken, behouden, door-ontwikkelen en daarmee ook efficiënter inzetten van kwalitatief goed personeel de sleutel is tot succes. Rob Baas is een inspirerende spreker die zijn kennis en ervaring graag deelt met anderen. Zijn keynote speeches zijn inspirerend en informatief, en bieden een inzicht in de uitdagingen en kansen die er in de Edtech sector spelen.

Robert Verscheijden – Head of Product Development Archipel

Robert Verscheijden, is een sterke voorstander van het belang van leren en ontwikkeling van medewerkers. Hij gelooft dat een organisatie alleen zo goed is als haar mensen en heeft daarom zijn Bachelor of Education diploma (inclusief talenttraject) behaald. Vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd in het veld van educatieve technologie en Human Resource Development (master’s degree) aan de Universiteit Twente. Hij heeft gewerkt als leerspecialist bij ASML en heeft met succes de wereldwijde talent management processen (performance management, potential identification en succession management) ondersteund. Daarna heeft hij in meerdere klantgerichte rollen gewerkt bij Schouten & Nelissen (leerspecialist, projectmanager, delivery manager, business development manager), waarin hij snel ervaring heeft opgedaan in het leveren van (SaaS) leeroplossingen aan bedrijven zoals Philips, Bosch, VodafoneZiggo en Heineken. Nu is hij de Head of Product Development bij Archipel Academy, waar hij verantwoordelijk is voor de SaaS learning suite, waaronder de Learning Experience Platform, Learning Management System, Authoring tool en Learning Analytics. Hij zet waardevolle inzichten vanuit de klant om naar innovatieve oplossingen van morgen.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024