2BLearning

2BLearning is in 2012 opgericht door Marja Bakker en Johan de Bruin, ambitieuze en bevlogen onderwijskundigen. 2Blearning begeleidt docententeams om een bestaande opleiding geheel te vernieuwen naar een blended vormgegeven curriculum, of door een geheel nieuwe opleiding te ontwikkelen waarbij de wensen van het onderwijsteam tot een effectief eindresultaat leidt.
Voor het ontwerpen van leertrajecten gebruiken wij ons ontwerpmodel voor blended leren en de onderwijsontwerp principes van Merrill. Dat zorgt voor een robuust ontwerp en effectief en aantrekkelijk leren.

Op het Next Learning Event verzorgt 2BLearning:

Learning Lab: In 7 stappen een flexibel curriculum ontwerpen

Hoe ontwerp je stapsgewijs een flexibele opleiding van curriculumniveau tot aan leeractiviteiten? Hoe maak je leerroutes die aansluiten bij verschillende opleidingsbehoeftes van lerenden én bij werkveldvragen? Hoe bied je daarbij ook flexibiliteit in leertempo, inhoud en toetsing? Maak kennis met onze integrale ontwerpmethodiek voor flexibel, beroepsgericht opleiden en Leven Lang Ontwikkelen. Ervaar op basis van praktijkvoorbeelden en onze praatplaat hoe je flexibiliteit vormgeeft met ‘puzzelstukken’ (modulaire onderwijseenheden), beroepsprestaties, leeruitkomsten, leertaken en blended leeractiviteiten. Leer hoe je met dezelfde set puzzelstukken meerdere opleidingen of leerroutes kunt bouwen voor verschillende niveaus en doelgroepen: deeltijd- en voltijdstudenten, her-,om- en bijscholers (LLO en microcredentials)!

Johan de Bruin en Marja Bakker- Onderwijskundige adviseurs 2BLearning

Lees meer over 2BLearning: https://www.2blearning.com/nl/

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024