Pluvo Escapes: kraak jij de code?

Door: Nico van der Veen, E-learning expert bij Pluvo.

Welkom! Jij bent de nieuwe medewerker bij Pluzzle. Voordat je aan het werk kan, moet je een puzzel oplossen om de code van de kantoordeur te kraken. Maar let op: je staat op tijd. Weet je de code niet binnen 10 minuten te kraken, dan kom je te laat op je eerste werkdag en zal je baas niet blij zijn!

Om de puzzel op te lossen, maak je gebruik van leerplatform Pluvo, Virtual Reality en je eigen creativiteit. Is jouw groep de snelste? Dan win jij VIP tickets voor ons Learning Innovators Festival op 22 juni.

E-learning expert

Pluvo biedt organisaties een toegankelijk, online platform om snel kennis te delen. Als e-learning expert bij Pluvo begeleid ik organisaties in het ontwikkelen van hun eigen e-learnings op ons platform. Mijn werkzaamheden zijn divers: ik geef didactische en technische workshops, ondersteun klanten bij het maken van kennisclips in onze greenroom studio of begeleid complete ontwikkeltrajecten. Altijd met het doel om kennis op een leuke en interactieve manier te delen, zodat de informatie écht blijft plakken.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022