Plan van aanpak voor de volledige implementatie en integratie van performance support

Door: Saskia Huussen, Organisatiewetenschapper, werkzaam voor onder andere Janssen Pharmaceutical, Gemeente Amsterdam en de Nationale Politie.

In de derde sessie van de leertrack werkplekleren ga je aan de slag met een krachtig plan van aanpak. Het ontwerpplan (sessie 2) koppelen een concrete actiepunten en daar verantwoordelijken aan verbinden, gaat je helpen de ontwikkeling, implementatie en integratie van performance support daadwerkelijk te laten slagen. Met die performance support oplossing, aanvullende op je vaak al bestaande formeel leertraject, kun je echt het verschil maken op de werkvloer. We geven je direct handvaten mee om dit in de praktijk aan te tonen en de impact van jouw werkzaamheden als L&D-professional te meten.

Organisatiewetenschapper >> 5 Moments of Need™ >> Impact meten

Saskia is expert binnen de 5 Moments of Need methodologie rondom het onderwerp impact meten. Als organisatiewetenschapper is ze onder andere werkzaam voor Janssen Pharmaceutical, Gemeente Amsterdam en de Nationale Politie. “Omdat ik samen met mijn collega experts zóveel verschillende contexten heb gezien en de 5 Moments of Need™ methodologie op zóveel verschillende plekken heb toegepast, kunnen we met die ervaring alle organisaties goed ondersteunen.”

Deze sessie wordt gehouden op: woensdag 20 april van 13.00-14.00.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022