KPMG & Moovs: het blended design met impact voor High Performing Talents!

Door: Debora van Wely, Director Moovs.

KPMG en Moovs hebben het Emerging Sales Force (ESF) programma ontwikkeld om getalenteerde professionals te helpen in het upskillen van hun lifeskills, waaronder salesmindset & relatievaardigheden.

Blend your design: het jaarprogramma bestaat uit een mix van leerinterventies, waaronder podcasts, online/offline training, coaching, sociaal leren en performance support tools.

Learning in the flow of work: de inzet van een business assignment en mentor zorgen er voor dat dit een impactvol voorbeeld van de toepassing van 70-20-10 is. Anke Noordhoek (L&D), Kim van der Meij (Director Markets) van KPMG en Debora van Wely (Director) van Moovs, delen best practices en tips!

Strategisch opleider > Leerinnovatie > Positieve Psychologie

Debora heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van organisaties, leiders en medewerkers op het gebied van strategie, cultuur, service, sales, leiderschap en verandermanagement.

Zij wil graag samen resultaten boeken waar positieve energie vrijkomt. Zij koestert authenticiteit & agility. Debora werkt graag met mensen vanuit waardering en de positieve psychologie. Debora werkt in de rol van conceptontwikkelaar, innovator, trainer, coach, project- en accountmanager.

Debora zal op 11 april spreken samen met Jana de Wit en Anke Noordhoek.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022