Maak van leren een goede gewoonte in jouw organisatie

Het leven is één groot leerproces. Daar draagt GoodHabitz graag een pixeltje aan bij door het aanbieden van de meest aantrekkelijke, werkgerelateerde online trainingen in de markt. GoodHabitz doet er dan ook alles aan om persoonlijke ontwikkeling zo leuk en laagdrempelig mogelijk te maken. Voor iedereen. Want wie plezierig leert, zit lekkerder in zijn vel. Dat is goed voor jezelf, en voor het bedrijf waar je werkt. Het van oorsprong Brabantse bedrijf heeft inmiddels 12 kantoren door heel Europa en meer dan 2000 klanten in de meest uiteenlopende branches.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Lees hier meer over GoodHabitz

Bijscholen versus omscholen: wat heeft jouw team nodig?

Verlies ik mijn baan aan robots of nemen andere mensen mijn baan over? Dit zijn misschien vragen die opkomen in de hoofden van jouw medewerkers. De pandemie heeft een grote verschuiving veroorzaakt in de manier waarop we denken en ons werk doen.

Voor sommige bedrijfstakken doemt de angst voor de toekomst op; andere organisaties daarentegen ontdekten het belang van menselijke emoties en waarderen de loyaliteit en het harde werk van hun werknemers. Hoe kun je die angst van jouw werknemers verminderen?

Er zijn twee opties om te onderzoeken: bijscholing en omscholing. Ze klinken hetzelfde, maar de weg naar het einddoel is verschillend. Welke van deze is van toepassing op jouw organisatie en hoe begin je met implementeren om je voor te bereiden op de toekomst?

Lees hier de blog van partner GoodHabitz
Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024