Digitale upgrade: L&D’er als gids in de wereld van online leren

Door: Huub van Zwieten, Oprichter TalentFirst, medeontwikkelaar Future Fit Learning programma, schrijver en spreker over talentontwikkeling en werkgeluk.

Het aanbod van online leren groeit exponentieel. Jezelf ontwikkelen wordt voor iedereen beschikbaar op een laagdrempelige manier. En toch, hoe mooi het ook klinkt, technologie en online leren alleen werkt niet. Mensen verdwalen in het aanbod, online content van Academy’s worden weinig gebruikt en goedbedoelde L&D-investeringen renderen te weinig. Om wegwijs te worden in de wereld van online leren is een kwalitatieve gids nodig. Ken jij het digitale domein? Ben je eigen in digitale tools en technieken? En hoe bepaal je welke tools voor jouw (leer)doel relevant zijn?

Talentontwikkeling >> Groei >> Digitaal leren

Huub is ondernemer en sinds 2000 CEO van TalentFirst Nederland BV. Met een snel groeiend aantal aangesloten trainers en coaches, helpt TalentFirst mensen in bedrijven en organisaties met hun groei en ontwikkeling. De ruim 4000 klanten in 2020 waardeerden dat met een 8,6.  Huub schreef 10 boeken, een theatershow en verzorgt de goedbeluisterde podcast ‘Fluitend naar je werk’.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022