De grote Fröbelshow >> creëer speelruimte in je organisatie

Door: Ben Kuiken, Organisatiefilosoof & Marijne Vos, Organisatieadviseur

Speelruimte. Ruimte om te spelen. Heb je die nog wel, in je organisatie? Of lijden jullie inmiddels collectief aan terminale serieusheid? Geen nood, want nu is er de Grote Fröbelshow. Tijdens deze energieke show leer je weer te gaan spelen, en al spelend leer je de speelruimte te ontdekken die er altijd is. Speelruimte in je hoofd, in je werk en in de organisatie. Speel je mee?

Organisatiefilosoof >> Ontregelen >> Zin en onzin

Ben is filosoof, schrijver en ontregelaar. Na zijn studie filosofie ging hij aan de slag als journalist. Hij werkte onder meer voor NRC Handelsblad, Trouw, Intermediair en Management Team. Ook schreef hij een aantal boeken, waaronder in 2021 het Grote Fröbelboek voor Adviseurs, dat gaat over het organiseren van speelruimte in de organisatie. Hij hoopt organisaties hiermee te helpen met het maken van zin en het stoppen met onzin.

Creatief >> Veerkracht >> Spelen

Marijne komt als organisatieadviseur het liefst op een speelse manier tot resultaten. Door ruimte te bieden voor spelen en tegelijkertijd strak de spelregels in de gaten te houden. Ze omschrijft haar stijl als CCC: Creatief, in Co-creatie met anderen en op het gebied van Complexe vraagstukken. Samen met Ben Kuiken schreef ze het grote Fröbelboek voor Adviseurs: een pleidooi voor meer speelruimte in organisaties.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022