12 hefbomen voor transfersucces

Door: Ilona Boomsma, Adviseur leren en evalueren en Britt Brackenie, Adviseur leren en ontwikkelen.

We kennen allemaal voorbeelden van leerinterventies die nauwelijks leiden tot betere werkprestaties. Kan dat ook anders? Ja: Ilona Boomsma en Britt Brackenie laten je zien hoe.

Zij nemen je mee in de 12 hefbomen voor transfersucces van dr. Ina Weinbauer. Er zijn allerlei factoren die de transfer van leren verhogen. In het ontwerp, bij de deelnemers en in de organisatie. Maar waar hebben we invloed op? Daar geven de 12 hefbomen je inzicht in. De hefbomen zijn geïnspireerd op wetenschap. En heel praktisch toepasbaar. Wil jij:

• Meer te weten komen over de achtergrond van deze 12 hefbomen?

• Minstens 2 tools ontvangen om de transfer morgen al te verhogen?

• Naar buiten lopen met 1 concreet idee voor verbetering?

Kortom: in deze sessie leert iedereen hoe je met eenvoudige stappen meer transfersucces kunt bereiken. Enthousiast? Meld je dan aan voor deze sessie!

Transfer > Impact > Verbeteren

Ilona is onderwijskundige met een specialisatie in thema’s die ervoor zorgen ‘dat leren gaat werken’. Zij helpt organisaties de kwaliteit van leren te verbeteren op thema’s als evalueren en transfer. In haar praktische aanpak, laat ze zich inspireren door wetenschap. Ilona won dit jaar de L&D-professional van het jaar award van Develhub.

Transfer > Effect > Enthousiast

Britt vindt dat er in organisaties niet nog meer leeraanbod moet komen. Juist minder! Maar, wel met méér effect. Als opleidingskundige benadert ze leren vanuit de werksituatie. Daar liggen kansen om de transfer van leren makkelijker én leuker te maken. Britt experimenteert continu om te kijken wat daarin wel en niet werkt.

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024