In Dialoog: Het vertalen van universele principes van (werk)geluk naar persoonlijke situaties op de werkvloer

Door: Anabel van Nunen, Opleiding Werkgelukdeskundige

Wil jij aan de gang met het thema werkgeluk? Kun je inspiratie gebruiken over hoe je een vertaalslag kan maken van wetenschappelijke inzichten op het gebied van werkgeluk naar praktische handreikingen om jouw (werk)geluk en dat van anderen duurzaam te versterken? Dan is deze learning table iets voor jou!

Aan deze Learning table gaan we in gesprek over een nieuw door mij ontwikkeld instrument wat als doel heeft de dialoog over werkgeluk met elkaar te ondersteunen en te verdiepen. Daarnaast gaan we actief aan de gang met dit dialooginstrument en wisselen we uit welke randvoorwaarden essentieel zijn binnen organisaties als de jouwe om een constructieve dialoog over het thema werkgeluk te voeren.

Anabel van Nunen is docent bij Fontys HRM. Behalve het coachen van en doceren aan studenten binnen de volle breedte van het curriculum, houdt Anabel zich bij Fontys ook bezig met het thema werkgeluk. Zo draagt ze bij aan de verdere ontwikkeling van het thema (Werk)geluk binnen de hogeschool en is zij coördinator van de zakelijke opleiding Werkgelukdeskundige. Ook buiten haar eigen organisatie spant zij zich in om het thema werkgeluk in de maatschappij verder op de kaart te zetten. Anabels kracht ligt in het omzetten van wetenschappelijke inzichten naar praktische werkvormen die helpen individuen, teams en organisaties in beweging te krijgen.

 

Next Learning 2021 website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021