Momenteel zijn wij druk bezig met het programma van Next Learning 2023. Hieronder vind je het programma van de 2022 editie, zodat jij een indruk hebt hoe het programma van Next Learning er uit ziet.

  Wil jij niets missen van Next Learning? Laat hieronder je e-mailadres achter:  Next Learning 2022 bood een uitgebreid online én offline programma aan, waarmee deelnemers al vanaf februari aan de slag konden.

  Het online programma bestond dit jaar uit:

  • 5 x een Als een Pro sessie:  interactieve online sessies van 1 uur waarin je leert werken met laagdrempelige digitale tools of waarin je in ieder geval meer grip krijgt op digitaal leren.
  • 9 x een 100Humans sessie: Deze sessies geven een kijkje in de keuken bij andere organisaties. Wat waren daar afgelopen jaar de uitdagingen/aanpak/grote lessen?
  • 2 x een interactieve Leertrack: Door een combinatie van expertsessies, praktijkvoorbeelden en opdrachten vertaal je een aanpak naar jouw eigen praktijk. Na het volgen van de leertrack kun je  beoordelen of het voor jouw organisatie waardevol is om vanuit een bepaald model volgende stappen te gaan maken in werkplekleren of data in L&P. Na het volgen van een leertrack ontvang je een open badge.

  Bekijk hieronder per onderdeel de bijbehorende informatie en sprekers.

  Powered by Grip Event Networking