Defacto

Developing people. Dat is al dertig jaar lang het credo van Defacto. Het betekent dat we onze partners in staat stellen om het beste uit hun medewerkers te halen. Dat doen we met door ons ontwikkelde software die helpt de processen rondom leren, workforce planning, performance support en compliance te optimaliseren.

CAPP LMS biedt een op de individuele medewerker afgestemd persoonlijk leeraanbod gerelateerd aan functie, rol en/of afdeling. Zo wordt compliance en vakbevoegdheid van medewerkers en organisatie geborgd én een geïntegreerd proces in de organisatie. Daarnaast biedt CAPP LMS ondersteuning in het doorgroeien, ontwikkelen en omscholen van medewerkers. Dit leidt tot kwalitatief goed en duurzaam inzetbaar personeel dat gemotiveerd is de organisatiedoelstellingen te helpen realiseren.

CAPP LMS zorgt ervoor dat elke medewerker compliant is: gecertificeerd en vakbevoegd. Accreditaties, visitaties en toetsingen kunnen moeiteloos worden geregeld. Verder zorgt CAPP LMS ervoor dat medewerkers kunnen doorgroeien en daarmee duurzaam inzetbaar zijn, belangrijk in een periode van een tekort aan vakbevoegd personeel.

Op Next Learning gaan we hier dan ook dieper op in. Met onderwerpen als Curation en Learning Experience nemen we tijdens onze partnersessie de aanwezigen mee in onze visie op het LMS van de toekomst. Bij Curation gaat om erom dat de juiste middelen en content bij de juiste mensen terechtkomen. Hiermee stel je de medewerker centraal in het LMS. Een goed ingerichte Learning Experience zorgt ervoor dat medewerkers zich intuïtief door het LMS bewegen en zich gemotiveerd voelen om werkelijk aan de slag te gaan.

Klik hier voor de sessie van Defacto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Learning 2021 website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021