Flowsparks

FLOWSPARKS is een flexibel leerplatform dat zowel een Authoring tool als een LMS (Learning Management System) bevat. Zo bieden wij onze klanten flexibiliteit en autonomie bij het creëren van digitale opleidingen. Klanten hebben volledige controle over de creatie, distributie en het onderhoud van hun online training. De Auteurstool is het hart van FLOWSPARKS en geeft gebruikers alle benodigde elementen om interactieve digitale trainingen te maken.

De Auteurstool is gevuld met zogenaamde Learning Formats, Smart Templates, en Smart Programs. Dit zijn voorgedefinieerde templates die gebruikers ondersteunen bij de didactische, grafische en technische aspecten van het bouwen van online trainingen. Voor elk mogelijk leerdoel biedt één van deze templates de perfecte oplossing. FLOWSPARKS bevat ook alle LMS-functionaliteiten die gericht zijn op de distributie, rapportage en het algemeen beheer van gebruikers.

Daarnaast levert FLOWSPARKS e-Learningdiensten en assisteren wij klanten bij de ontwikkeling van online leerprogramma’s.

Lees meer over FLOWSPARKS.

Op Next Learning faciliteert Flowsparks:

Solution Sketch: What if creating e-learning was easy?

Herken je dit? Je wilt essentiële kennis in je organisatie behouden en zo breed mogelijk delen. Maar vaak is deze kennis alleen bij een beperkt aantal medewerkers aanwezig. Met FLOWSPARKS laat je kennisexperts ZELF unieke e-learning ontwikkelen. Met onze vaste Learning formats en Smart templates kunnen zij hun kennis eenvoudig vastleggen in aantrekkelijke en krachtige e-learning. Maak van je kennisexperts enthousiaste ambassadeurs! Kom langs en laat je inspireren door onze kennisdelers-projecten!

E-learning ontwikkelen >> Ervaar hoe je met de didactische formats snel en gemakkelijk interactieve e-learnings kan ontwikkelen.

Op de playground maak je kennis met de Learning Formats, Smart Templates en Smart Programs van FLOWSPARKS!

Next Learning website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023